7 najboljih vulkanizera u Beogradu

preporuka

Naslovna slika za najbolje vulkanizere u Beogradu
Redovno održavanje vozila je uslov za dobro stanje automobila, a preventivno održavanje je najbolji način da se izbegnu kasniji problemi. To uključuje i pravilno održavanje guma i felni, tako da su usluge dobrog vulkanizera nezaobilazne. Vodeći se ocenama i iskustvima velikog broja korisnika, u ovom članku predstavljamo 7 pažljivo odabranih vulkanizera u Beogradu koji zaslužuju titulu „najbolji“. Ukoliko Vam je pak potrebno da servisirate svoj automobil što se elektrike tiče, predlažemo Vam da pogledate naš blog koji se bavi najboljim autoelektričarima u Beogradu.

Adam Auto Servis

Auto Servis Adam logo
 • Adresa: Zemun – Teodora Hercla br 42; Novi Beograd – Tosin bunar 166
 • Sajt: https://adam.co.rs

Auto servis Adam je osnovan daleke 1981. godine i nudi kompletne usluge vezane za pneumatike, što uključuje prodaju pneumatika (uključujuci gume domaćih i stranih proizvodjača), vulkanizerske usluge (popravka ili zamena pneumatika, zamena TPMS senzora, ispravljanje alu felni), kao i centriranje trapa.

Jedan je od prvih auto servisa koji je započeo prodaju penumatika, pošto je do tada bilo uobičajeno da se pneumatici prodaju u specijalizovanim radnjama i zatim montiraju u isto tako specijalizovanim servisima. Servis takođe nudi i uslugu hotela za pneumatike, u kome korisnici mogu ostaviti gume na čuvanje u idealnim uslovima do sledeće sezone. Radno vreme servisa je od 8 do 18h, subotom od 8 do 15h, i nedelja je neradni dan.

Vulkanizer Beograd

SZTR Branko i Rade poznatiji kao Vulkanizer Beograd
 • Adresa: Rakovica – Miška Kranjca 2D
 • Sajt: https://vulkanizerbeograd.rs

Branko i Rade auto servis se nalazi u opštini Rakovica i nudi raznovrsne vulkanizerske usluge, između ostalog montažu i zamenu guma, krpljenje guma, prodaja novih i polovnih guma renomiranih svetskih proizvođača (Michelin, Continental, Lassa, Sava, itd.), čuvanje guma, itd.

Po pitanju popravke guma spadaju u najbolje u Beogradu. Njihov servis garantuje popravku 95% mogućih oštećenja i daje doživotnu garanciju na svaku popravku, uz uslov da guma bude pod pritiskom. Njihov moto je “Jeftinije možete naći svudge, bolje nigde!” Takođe nude kompletnu uslugu zamene, inspekcije stanja i balansiranja guma. Radno vreme je od 8 do 19h, subotom do 17h, dok je nedelja neradna.

Centriranje Trapa Sekula

Centriranje Trapa Sekula logo
 • Adresa: Autokomanda – Oblakovska 2e
 • Sajt: https://www.sekula.rs

Ovaj servis takođe ima dugu istoriju uspešnog poslovanja. Od 1988. godine bave se prodajom guma, pružanjem vulkanizerskih usluga (montaža, demontaža i balansiranje guma svih vrsta putničkih, 4×4 i dostavnih vozila) i centriranjem trapa.

Vulkanizerske usluge vrše savremenom i proverenom opremom HOFMANN. Gume se pumpaju azotom, koji dokazano održava pritisak i do 6 puta duže od vazduha. Balansiranje točkova se vrši prilikom svake montaže gume na felnu. Radno vreme servisa je od 8 do 18h, subotom do 15h, a nedeljom rade po pozivu.

Vulkanizer & Mehaničar Žigić

 • Adresa: Bulevar JNA 5
 • Sajt: https://vulkanizer-mehanicar-zigic.business.site

Vulkanizerska radnja Žigić nudi sve vrste mehaničarskih i vulkanizerskih usluga za putnička i kombi vozila, kao i džipove. Usluge uključuju servis i popravku guma, montažu i demontažu guma, balansiranje, kao i čuvanje guma van sezone.

Zahvaljujući primeni jedinstvene nemačke metode i nemačkih materijala, vulkanizerski servis Žigić je specijalizovan za popravke oštećenja i do 7cm na bočnim stranama guma, tako da su gume na popravljenim mestima i do 40% jače nego na nepopravljanim mestima. U ponudi je takođe i mali servis, veliki servis, brzi servis, i punjenje klima, profesionalno i povoljno. Radno vreme servisa je od 9 do 18h od ponedeljka do subote.

Radial Gume i Reparacija Felni

 • Adresa: Beranska 2
 • Sajt: https://www.radial.co.rs

Servis radial nudi kompletnu vulkanizersku uslugu, reparaciju guma i felni već više od 20 godina. Takođe se bave prodajom letnjih, zimskih, i guma za sve vremenske uslove većine vodećih svetskih proizvođača, kao što su Michelin, Matador, Dunlop, i mnogi drugi. Na lageru uvek imaju oko 1500 komada najčešće prodavanih dimanzija u sezoni.

Usluga reparacije pneumatika vrši se najsavremenijim TIP TOP repromateriajlom. Ostale vulkanizerske usluge uključuju pumpanje guma azotom, balansiranje zatvorenih felni, kao i demontažu i balansiranje run-on-flat guma. Servis Radial uspešno radi i varenje i farbanje, kao i ispravljanje aluminijumskih i čeličnih felni, iskrivljenih zbog loših puteva ili leda, po povoljnim cenama. Radno vreme servisa je od 9 do 17h, subotom do 16h.

Mobilni Vulkanizer

Mobilni Vulkanizer logo
 • Adresa: Tošin bunar 91a
 • Sajt: https://www.mobilvulkanizer.co.rs

Svima nama se bar jednom u životu desilo da nam iznenada zatreba pomoć vulkanizera dok smo na putu ili nismo u mogućnosti da odemo do radnje. U tim situacijama, mobilni vulkanizer je pravi spas. Dok su u inostranstvu poslovi “na poziv” ili “u pokretu” odavno deo svakodnevice, kod nas se još uvek daje prednost klasičnom načinu poslovanja, koji u većini slučajeva iziskuje minimum nekoliko sati odvojenih za posetu radnji.

Pokretni vulkanizerski servis Mobilvulkanizer je kompletan, samostalan i nezavisan vulkanizersi servis koji pruža sve usluge kao i klasični servis, od krpljenja do zamene gume sa balansiranjem, ali tamo gde je korisnik usluga i onda kada je to njemu potrebno. Kvalitet usluge je isti, a u većini slučajeva i brzi od klasičnih servisa. Mobilni vulkanizer je nezamenljiv u slučajevima hitnih intervencija, kao što su krpljenje gume, nedostatak rezervnog točka, pretegnuti šrafovi i slično. Sva servisna vozla su opremljena savremenim vulkanizerskim mašinama i alatom neophodnim za brzo i efikasno rešavanje problema. Ukoliko vremenski uslovi i saobraćaj to dozvoljavaju, mobilni vuklanizer stiže za najduže 30 minuta na traženu lokaciju. Radno vreme servisa je od 7:30 do 23h svakog radnog dana.

Toro-Auto Centar d.o.o.

 • Adresa: Zemun – Aleksandra Dupčeka 5j
 • Sajt: https://toro-autocentar.rs

Toro Auto Centar pruža širok asortiman usluga, uključujući tehnički pregled, brzi servis, zamenu ulja i filtera, vulkanizerske usluge, ispravljanje felni, prodaju i čuvanje guma, punjenje auto klime, i mnoge druge. Vulkanizerska radnja je opremljena najsavremenijim mašinama za profesionalno i kvalitetno obavljanje vulkanizerskih usluga, kao što su montaža, balansiranje ili vulkaniziranje točkova.

Ostale vulkanizerske usluge uključuju popravku guma i punjenje guma azotom. Toro vulkanizer pruža usluge brzo i kvalitetno, a cene su među najpovoljnijim u prestonici. Radno vreme je od 8 do 20h, subotom do 16h.
Bez obzira koliko ste upućeni u uobičajene vulkanizerske poslove, najbolje je obratiti se proverenim stručnjacima umesto da posao pokušavate da odradite sami ili odete kod majstora bez ikakve prethodne provere.
Nadamo se da Vam je ovaj članak pomogao u donošenju odluke. Hvala na izdvojenom vremenu! Ukoliko posle posete vulkanizeru shvatite da Vašem ljubimcu treba pranje, onda bi bilo dobro da istražite koje su to najbolje perionice u Beogradu.