6 najboljih autoelektričara u Beogradu

preporuka

6 Najboljih Autoelektričara u Beogradu

Što se tiče struje i poslova oko iste, mišljenja sam da uvek treba prepustiti profesionalcima tu oblast. Nije lako biti električar i nije uvek jednostavno doći do kvara. Tako je sa „običnim“, a po mom mišljenju još teže autoeletkričarima.

Treba ustanoviti i popraviti kvar ispod haube gde je sve napakovano i zbijeno, a iskusan majstor kod raznih brendova automobila uvek zna gde prvo da pogleda kada je neki kvar u pitanju.

Ono što je meni posebno važno kada su u pitanju automobili jeste da se kvar utvrdi i otkloni kvalitetno i u što kraćem vremenskom roku.

Beograd je pun majstora koji se bave ovom problematikom, a ovde su izdvojeni oni koji po malo odskaču od drugih.

Autoelektričar Roljić

Ovo je porodična autoelektirčarska radnja, koja je ponosna tim statusom. Postoje od 1994. i od tada konstanto napreduju i poboljšavaju kvalitet svojih usluga. Svaki problem iz oblasti autoelektrike kod njih je rešiv i uvek su spremni da se uhvate u koštac i sa najtežim problemima.

Svoje usluge pružaju kako pojedincima tako i poslovnim kompanijama bilo one velike ili male. Kvalitet je kod Roljića na prvom mestu kada su usluge u pitanju, a ekspreti su za servisiranje i održavanje anlasera, altenatora, sistema auto klime, dijagnostike i otklanjanja kvarova na elektroinstalacijama. Uvek su spremni za pregovore i zakazivanje saradnje koja može biti i dugoročna. Poseduju i više sertifikata koji su garancija da će usluga biti obavljena profesionalno i kvalitetno.

Auto Elektronika Dado

U Narodnog Fronta broj 3, u Borči ćete naći autelektričara koji će radnim danima od 9 do 17 da vam pruži usluge popravke i servisiranja elektrike vašeg četvorotočkaša. U ovom servisu možete obaviti kompletu dijagnostiku automobila i time znatno skratiti vreme popravke jer će mehaničari imati precizne informacije koje će ubrazti rad.

Neke od stvari koje rade rutinski su i popravka senzora ugla volana, kao i popravka instrument table. Sigurnost je uvek bitna pa ova firma radi i zamenu i popravku air bagova kao i brava vrata. Između ostalog ovde možete napuniti klimu, programirati računar – immo off, DPF off, EGR off, flaps off, popraviti ABS sistem i reprogramirati air bag centralu. Sve u svemu, usluge ne manjka i na nivou je.

Auto Flash

Auto Flash

Počeli su kao zanatska radnja kojoj je jedina i osnovna delatnost bila auto elektronika. Tokom niza godina, usavršavanjem i kvalifikacijom svojih kadrova postali su eksperti i za druge oblasti koje imaju bliskih dodira sa auto elektrikom.

Svoje usluge nude po povoljnim cenama uz visok kvalitet, a ljubazno osoblje će učiniti sve da vaša poseta ovom servisu bude ugodna i učinkovita. Tako da pored auto-električarskih usluga ovde možete dobiti i kompjutersku dijagnostiku kao i ugradnju, održavanje i servis auto klime. Ono što odlikuje ovaj servis je konstantan napredak u vidu pružanja novih usluga i poboljšanja već postojećih usluga. Ono gde su najbolji je modifikovanje i prerada instalacija na vozila, ona prva delatnost u kojoj su najiskusniji.

Autoelektro Boban

Ova radnja postoji još od 2004. godine i od prvog dana svog postojanja pružaju svoj maksimum bez obzira na klijenta. Ovakvim pristupom radu su izgradili reputaciju i održavaju je, sa velikim brojem zadovoljnih klijenata koji se rado vraćaju kod njih. Oni koji jednom iskuse kvar na auto elektronici, a imaju priliku da ga poprave kod AES Boban, vraćaju se nanovo da redovno održavaju taj status ispravnosti.

Ne pružaju samo ove usluge, tu je i auto servis, auto dijagnostika, ozonizacija vozila, ugradnja auto klime, kamera, GPS-a, multimedije i alarma. Veliki bum su napravili tokom 2020. godine u vreme pandemije kada su ljudi zarad lične bezbednosti, a i putnika koje prevoze dolazili na ozonizaciju unutrašnjosti automobila. Ovo je i danas jedna od popularnijih usluga jer otklanja sve mirise, kao i alergene, viruse i bakterije.

Autoelektričar Mića

Autoelektričar Mića

Od 1979. godine autoelektričar Mića vam stoji na usluzi uz veliki profesionalizam i pozamašno iskustvo sticano dugogdišnjim radom. Sve ovo je razlog da ovaj servis bude uvršten u jedne od najboljih u Beogradu. Sa lokacijom u Dimitrija Tucovića na Zvezdari, ovde će vam pet vrhunskih autoelektričara pružiti uslugu zbog koje će vaš četvrotočkaš optimalno raditi, a vi ćete biti zadovoljni za upravljačem istog.

Pored standardnih električarskih usluga kao što su: popravka alternatora i anlasera, ugradnje parkig senzora, ugradnja i servis autoklime, ugradnja ksenon svetala i štelovanje farova, zamena akumulatora (i kupovina istog kod njih) oni nude i mehaničke usluge. Recimo u ovom servisu možete da zakažete čišćenje dizni, punjenje klime, remont kompresora na svim tipovima vozila, zamenu ulja i filtera kao i dezinfekciju i uklanjanje neprijatnih mirisa iz kabine vozila. Sada vam je jasno zašto je ovaj servis morao biti na ovom spisku, dobijate kompletnu uslugu plus dugogodišnje iskustvo koje poseduju daje razlog za posetu.

Volkswagen & Audi servis Stevanović

Volkswagen & Audi servis Stevanović

Brus Li je rekao da se ne plaši borca koji je trenirao deset hiljada udaraca već onog koji je trenirao jedan udarac deset hiljada puta. Tom logikom servis Stevanović je trenirao samo na automobilima marke volkswagen i audi.

Dakle, sve vrste audi i volkswagen vozila mogu ovde da očekuju brzu auto dijagnostiku i orignalne delove za iste proizvođače. Stevanović vrši servis i popravku auto klime, a uz to možete da obavite redovne servise (veliki i mali) kao i sve što se tiče točkova vašeg audija ili volkswagena. Servis Stevanović radi reglažu trapa, prodaju i ugradnju guma. Primarna delatnost je naravno auto elektrika i što se tiče nje ovde možete dobiti kompletan repertoar. Tu su servisi i popravka onih delova nepohodnih za rad samog automobila (starter, akumulator, grejač, alternator), a pored toga možete da obavite i servis i popravku kablova, radija, alarma, zvučnika, signalizacije, brave itd.