7 najboljih auto perionica u Beogradu

preporuka

7 Najboljih perionica u Beogradu

Mnogo vozača automobila voli da održava svoje četvorotočkaše u cakum-pakum stanju. Međutim, na ulicama našeg glavnog grada ima i onih drugih čiji su automobili često prljavi, pa im je neki šaljivdžija ili član porodice na prašnjavom prozoru prstom napisao „operi me“.

Bilo kako bilo, u oba ova slučaja auto morate oprati negde.

Za rešenje ovog problema postoji više opcija. Možete prati auto kod kuće, ako imate mogućnosti za to, možete oprati auto u nekoj od samouslužnih auto-perionica i treća opcija je da odvezete auto u neku od perionica da vam radnici to profesionalno odrade.

Ukoliko se odlučite za treću opciju, pogledajte ovih sedam najboljih perionica u Beogradu.

auto perionice Beograd

Auto-perionica Black & Shine Detailing

Auto-perionica Black & Shine Detailing

Ova perionica se bavi pranjem svih vrsta vozila, pored standardnih i već naviknutih drumskih vozila, ovde čak možete dovesti i čamac na pranje! Pretpostavićemo da većina vas, ipak, želi da zna gde oprati automobil.

Ova profesionalna auto perionica za pristojnu cenu pruža najbolju uslugu i sa mislima na svoje klijente imaju zanimljivu ponudu. Naime oni vam nude beskontaktno pranje Magic Foam tehnologijom,  to znači da će se šamponiranje odraditi mašinski bez učešća ljudi. Druga stvar koju ova perionica nudi je sušenje i usijanje laka putem peškira. To nisu obični već specijalno dizajnirani peškiri koji su sposobni za najbolje i najefikasnije sušenje vašeg vozila posle pranja.

Planirajte kada ćete posetiti ovu zvezdarsku perionicu jer ne rade nedeljom, a radnim danima su tu za vas od 9 do 18.

Arhont Detaling

Arhont Detaling

Još jedan detaling centar takoreći. Iako radnici imaju prilično opušten odnos prema klijentima, usluga koju pružaju je veoma profesionalna. Ovde vam mogu detaljno srediti automobil, kamp kućicu, pa čak i brod. O uspešnosti ovog posla vam govori to da Arhont Detailing preko osam godina za sobom ostavlja veliki broj zadovoljnih klijenata. Jako su fleksibilni i spremni na dogovor, nije im na prvom mestu da vam uzmu novac, već da vas posavetuju i da vam pruže uslugu koja vama najviše odgovara. Glavni detalier je Nemanja Živković koji važi za jednog od najboljih u Srbiji, i kao veteran ovog posla se trudi da sve prođe besprekorno.

Usluge nude u vidu paketa, a postoje četiri osnovna koja se dalje dele na tri potkategorije. Glavni paketi su im: detaljno pranje, detailing eksterijera, full body detailing i signature detailing. Prva tri navedena paketa su kategorizovana u osnovni, srednji i napredni paket, gde se svaki razlikuje po ceni i broju usluga koje su obuhvaćene istim.

Auto pranje 36

Auto pranje 36

Auto pranje 36 je perionica koja je, igrom slučaja, specijalizovana za poliranje. U ovom vračarskom objektu možete dobiti ručno i mašinsko poliranje uz mašinsku pripremu za bilo koju od te dve usluge.

Profesionalna usluga koju ovde možete naći se oslanja na vrhunsko osoblje koje vam pruža samo najbolji kvalitet. Naravno da dobijate i čišćenje felni uz spoljno pranje automobila ali i neke od zanimljivih usluga uz to. Imate opciju voskiranja i mazanja guma glicerinom kao i izduvavanje vode iz nepristupačnih delova. Ako se pak odlučite za hemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila onda se možete slobodno osloniti na to da će posao biti odrađen dubinski i detaljno jer je ekipa rasklapa sve i time obezbeđuje čišćenje i najskrivenijih delova vašeg auta.

Auto centar Dojčinović

Kod Dojčinovića ste u velikoj prednosti, ako vam pored pranja treba i servis, kao i nove gume. Naime pored njih se nalazi auto-servis gde možete uraditi dijagnostiku, mehaniku, mali i veliki servis. Uz to imaju veliki izbor guma za putnička i polu-teretna vozila svih dimenzija. Brendovi kao što su Tigar, Mišelin, Continental i Goodyear su samo od nekih koje oni nude.

Ali nismo ovde da bi pričali o auto-servisu već o auto-perionici. Ovde ćete za rekordno vreme dobiti detaljno i kvalitetno pranje svog automobila. Pored uigranog tima koriste se i najkvalitetnija sredstva za pranje tako da će vam auto vrlo brzo dobiti blistav odsjaj i „novu mladost“.

U ponudi je i detaljno čišćenje unutrašnjosti automobila. Spretnom timu Dojčinović nijedna unutrašnjost ne predstavlja problem, pa makar to bio pliš, platno ili koža. Kao šlag na torti ovde možete i dobiti poliranje farova uz keramičku zaštiitu.

Auto perionica Inter

Auto perionica Inter

U ulici Genrala Rašića 6 na Voždovcu od 2012. možete dobiti profesionalno pranje vašeg automobila najsavremenijim KARCHER mašinama. Bave se ujedno i pranjem motora i motocikala.

Pored toga ovde možete da zakažete i poliranje. Detailing enterijera i eksterijera im takođe nisu strani, a poliranje farova i keramička zaštita su mačiji kašalj za uigrane radnike koji će vas ljubazno uslužiti. Valja reći i to da ovde možete zatražiti i dijagnostiku vašeg ljubimca u slučaju da vam je to potrebno.

Ozoniziranje kabine je još jedan plus koji je ljudima postao itekako bitan od kada se desila cela COVID-19 situacija. Nije svejedno kome ostavljate automobil na pranje, a sa perionicom Inter nemate brige jer će vaš automobil biti u sigurnim rukama.

Auto perionica Clean & Run

Auto perionica Clean & Run

Ova auto perionica se nalazi na dve lokacije u Beogradu. Obe lokacije su jako povoljne jer možete obaviti i kupovinu dok sačekate da vam srede automobil. Naime jedna lokaicja je na Banovom Brdu preko puta Šumarskog fakulteta u čijoj blizini se nalazi Ada Mall, a druga je u shopping centru Karaburma. Obe perionice rade svih sedam dana u nedelji.

Clean and Run je prisutna već više od pet godina i 2019. su dobili sertifikat kao firma od poverenja. Nude pregršt usluga sa pristupačnim cenama i brzim radom. Kod njih ćete u ponudi naći dubinsko pranje enterijera, klasično poliranje i poliranje sa keramičkom zaštitom. Ako izaberete jednu od opcija poliranja dobijate poliranje farova gratis, a naravno možete zatražiti i samo poliranje farova.

Auto perionica Beli

Auto perionica Beli

U slučaju da prolazite Ulicom vojvode Stepe na Voždovcu, pogledajte ka broju 94, tik pored Dvanaeste Beogradske gimnazije. Ono što ćete videti su vredni radnici auto perionice Beli koji su skoro pa uvek zauzeti. Ovo je već dovoljan razlog da zakažete posetu ukoliko vam je potrebno osvežavanje vašeg četvotočkaša. Prekoputa perionice možete da uočite i volkswagen „bubu“ simpatičnih boja koja je popunjena saksijama punim predivnog cveća.

Svakom pranju posvećuju posebnu pažnju i nude vam dubinsko pranje, mašinsko poliranje, poliranje farova, a možete oprati i tepih. Ukoliko dolazite da operete automobil, možete sačekati u obližnjem kafiću gde i samo osoblje uzima svoju dozu kofeina. Ako želite da operete tepih, radnici dolaze na vašu adresu po isti i posle pranja ga dostavljaju nazad. Uslugu dostave rade potpuno besplatno. Rade svih sedam dana u nedelji i to od 7č. do 23č, a mnogo zadovoljnih i redovnih mušterija je dokaz da su zaluženo na ovoj listi.

Iako je ova lista namenjena profesionalnim uslužnim perionicama, napomenućemo ukratko i nekoliko samouslužnih perionica koje vas neće razočarati. Ovom prilikom izdvajamo Steco Point i Wash ’n’ Go. Obe rade non-stop, tako da u svakom momentu možete osvežiti izgled vašeg ljubimca.