Koji muški parfem kupiti?

preporuka

Masculine perfume, bearded man in a suit. Male holding up the bottle of perfume. Black and white

Najbolji parfemi za muškarce

Većina žena je reklo da im je najprivlačnije kako muškarac miriše.

Parfem za muškarca uz sat predstavlja najjači modni adut. Ukoliko vodite računa o svom izgledu i tome kako se predstavljate u javnosti onda bi parfem trebalo da vam bude visoko na listi prioriteta.

Parfem nije samo bitna stvar ukoliko želite da privučete pažnju osobe suprotnog pola, već je bitna stvar i u poslovnim susretima.

Veća je verovatnoća da ćete bolje proći na sastanku bilo koje vrste ukoliko mirišete fantastično. Jednostavno imate još jedan adut koji vrišti uspeh iz Vas samih. Koji muški parfem posedovati nije jednostavna odluka, a pored velikog izbora oni koji su najbolji odskaču od ostalih.

Iz svih ovoih razloga predstavljamo Vam naš izbor 5 najboljih parfema za muškarce.

Ukoliko ste zainterosvani možete pogledati i naš izbor ženskih parfema.

Bleu De Chanel

Najbolji parfem za: SVAKI DAN

Chanel de Bleu perfume bottle

Intenzivan i muževan, ovaj parfem je često opisivan kao “čist”. Žene ga svrstavaju medju omiljene mirise koje vole na muškarcima. Prepoznatljiv kao odlika dobrog stila, Bleu je moćna kombinacija upečatljivog i senzualnog. Muževni akordi su naglašeni notama sandalovine iz Nove Kaledonije, čineći kompoziciju ovog parfema izvanredno senzualnom. Ovo je takodje jedna od sigurnih opcija ako kupujete poklon za nekog, s obzirom na to da većina žena i muškaraca pozitivno reaguje na njega.

Dior Sauvage

Najbolji parfem za: DEJTOVE

Sauvage by Dior Johnny Depp Perfume

Računajte na komplimente satima nakon što nanesete Sauvage. Njegova trajnost je odlična, što ga čini dobrim izborom kada treba da provedete čitav dan napolju. Ovaj parfem je stekao vrtoglavu popularnost zahvaljujući svojim toplim notama sandalovine pomešanim sa osvežavajućom mandarinom. Inspirisan je divljjm i otvorenim predelima, odakle dolazi njegova moćna i plemenita kompozicija. Nosite ga u svim prilikama, a posebno ako planirate da nekog izvedete, jer je ovo jedan od najčešće preporučenih parfema za dejtove.

Versace Eros

Najbolji parfem za: SVE PRILIKE

Eros by Versace with a box

Inspirisan grčkom mitologijom i bogom ljubavi-Erosom, ovaj miris spaja tradiciju modne kuće Versaće sa tirkiznom bojom Mediterana. Našao se na našoj listi zato što je jedan od najmuževnijih parfema dostupnih na tržištu, a ujedno i jedan od višenamenskih. Koristite ga na poslu, za svakodnevicu ili za posebne prilike – uvek će se pokazati kao prigodan. Donatela Versaće je za kampanju ovog parfema želela muškarca-gladijatora, onog koji se bori za svoje ciljeve, koji je heroj, za muškarca koji je sam sebi gospodar.

Paco Rabbane Invictus

Najbolji parfem za: LETO

Invictus by Paco Rabanne in 50ml bottle

Nasuprot parfemima koji imaju zrele i ozbiljne note, nalazi se ovaj madalački i samouvereni parfem. Iako mladalačkog duha, ipak je muževan i vrlo često se nalazi na listi omiljenih zbog lakoće sa kojom se nosi. Zbog svojih akvatičnih nota, nosite ga u toplijim danima kada bi bilo koji orijentalni parfem stvarao glavobolju. Takodje je pogodan za profesionalno okruženje, jer je dovoljno diskretan i dovoljno dugotrajan da održi svežinu tokom čitavog dana. Invictus je savršena ravnoteža izmedju citrusnih, svežih, slatkih, i drvenih nota. Probajte ga ako tražite nonšalantni osvežavajući miris za sebe ili kao poklon nekome ko nije ljubitelj teških i orijentalnih parfema.

Terre d’Hermes

Najbolji parfem za: SPECIJALNE PRILIKE

Terre d' Hermes EDP bottle

Ime parfema se odnosi na zemlju Hermesa, I zapravo je metafora koja govori o zemlji, drveću, i korenima, predstavljajući ih takodje kao materijale. Put ka krajnjem obliku ovog parfema počinje svežinom i notama citrusa i bibera. U njemu se nalaze velike količine vetivera, koji je zaslužan za lako prepoznatljiv i krajnje muževan miris. Jedan od retkih u kojim se slatkoća ne oseća, oštar je, i više pogodan za specijalne prilike. U zavisnosti od stila, pogodan je i za svakodnevnu upotrebu, ukoliko muškarac više voli ozbiljnije parfeme sa kompleksnijim kompozicijama.

Sve što Vam sada prestoaje jeste da potrošite koji mililitar nekog od ovih parfema i posetite neku od najboljih pivnica u Beogradu.