Najbolje turističke agencije u Beogradu

preporuka

Turistička destinacija, sunce, plaža, ostrvo

Turizam je jedna od najvažnijih grana svake privrede, bilo da je reč o razvijenim ili nerazvijenim zemljama. S tim u vezi, sam sklop turističkih agencija dostupnih u Vašem okruženju predstavlja kvalitet u smislu usluga.


Kako se odlučiti za dobru turističku agenciju u moru opcija jeste prilično velike dilema, pogotovo ako ste noviji u gradu ili ste putovali u sopstvenom aranžmanu do sada.

U svakom slučaju, iako ste možda u iskušenju da pristanete na prvi aranžman koji Vam se čini kao zadovoljavajuć, savetujemo Vam da ipak malo porazmislite i istražite sve moguće opcije. Razlog zašto savetujemo da odvojite dovoljno vremena kada je reč o istraživanju nije samo ušteda novca, već i upitnost samog kvaliteta Vašeg boravka na izabranoj destinaciji.

Međutim, pronaći turističku agenciju koja će zadovoljiti sve Vaše kriterijume nije lak posao, i zato smo mi tu, da Vam preporučimo Najbolje Turističke Agencije u Beogradu.

Ko zna, možda nađete na dobru ponudu za wellness vikend odmor u baš nekoj od ovoih agencija.

Felix Travel

Felix travel turistička agencija

Bilo da planirate produženi vikend sa voljenom osobom, ili pak planirate porodično letovanje, preporučujemo da nađete pouzdanu i organizovanu turisticku agenciju. Iako ste možda mislili da su retke agencije koje savršeno realizuju i kraće i duže odmore, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo Felix Travel, turističku agenciju osnovanu 2013. godine. Pored već napomenute organizovanosti i ozbiljnosti ove kompanije, bitno je napomenuti i veoma pristupačne i pristojne cene, kao i mogućnost svakog dogovora. Dakle, zaposleni Felix Travel turističke agencije rado će Vam izaći u susret i odgovoriti na sva moguća pitanja.

Kada je reč o sertifikaciji, na Felix Travel web-sajtu, kao partnere možete naći “Komercijalnu Banku”, “Triglav Osiguranje”, i “Yuta- Garancija Putovanja”.

Na istom web-sajtu možete i popuniti upit o željenom putovanju. Felix Travel je jako responsive agencija, pa možete očekivati odgovor u najkraćem mogućem roku.

Kada je reč o destinacijama, Felix Travel poseduje ogromno iskustvo organizacije putovanja u Grčkoj, Španiji, Siciliji, i San Remu. Naravno, Felix Travel tokom cele godine organizuje, kako izlete, tako i višednevna putovanja u najveće evropske metropole kao što su Madrid, Moskva, Budimpešta, Krakov, Milano, Venecija.

Međutim, Felix Travel uspešno organizuje i putovanja za sindikate kao i stručna-studijska putovanja u saradnji sa Gradskom Upravom Beograda i Institutom za Stočarstvo.

Sve u svemu, sigurno je da ako se odlučite da poslujete sa Felix Travel Turističkom Agencijom, nema mesta razočarenju. Uostalom, možete pogledati i njihove recenzije na Googlu, kako bi bili u potpunosti sigurni u putovanju.

Skyline Travel

Logo za Skyline travel agenciju

Vreme je da nastavimo sa listom najboljih turističkih agencija u Beogradi, i da Vam preporučimo sledeću turističku agenciju sa vrhunskom uslugom.

Skyline Travel nudi kompletnu ponudu usluga u vidu putovanja uključujući zimovanja, letovanja, kratkoročne i dugoročne obilaske evropskih destinacija, rezervacija avio karata, rezervacija bus karata, kao i izradu putnog zdravstvenog osiguranja.

Skyline sarađuje sa različim sindikatima, ustanovama, i pruža odličan kvalitet usluga. Ono po čemu se Skyline Travel ističe jesu veoma ljubazni zaposleni koji su tu za sva Vaša potencijalna pitanja. Kada je reč o cenama, moramo naglasitit da je Skyline Travel jedna od najpovoljnijih turističkih agencija u Beogradu. Naravno, poseduju validnu APR-ovu licencu što bi značilo da ćete moći da putujete bez ikakve brige, sa sertifikovanom turističkom agencijom. Skyline travel nudi širok dijapazon usluga a mi Vam preporučujemo sledeće destinacije: Grčku, Tursku, Egipat, Kipar, i Tunis. U svakom slučaju, sigurno smo da ćete sa Skyline Travel turističkom agencijom uživati.

Happy Tours

Happy Tours turistička agencija definitivno zaslužuje mesto na našoj listi najboljih turističkih agencija u Beogradu. Koji su razlozi?

Pored jako visokih ocena na Googlu i sjajnih komentara vezano za kvalitet usluga Happy Tours-a, bitno je napomenuti i raznovrsnost njihovih aranžmana. Pored Grčke, Turske, i Egipta, Happy Tours u ponudi ima i daleke destinacije kao što su Kuba, Izrael, Japan, Maldivi, Gruzija, Jermenija, Sejšeli, itd. Takođe, Happy Tours ima specijalan program za parove, krstarenja, i posebne aranžmane ukoliko želite da posetite Dubai. Organizacija Happy Toursa je daleko iznad standarda, pogotovo kada je reč o ispunjavanju svih Vaših želja.

Manga Trip

Manga trip logo

Potpuno drugačiji, nekonvencionalni, hrabri, Manga Trip turistička agencije. Ističu se prvenstveno po nazivu same agencije, a i po destinacijama. Jako popularne destinacije Manga Trip-a uključuju Zanzibar, Meksiko, Maldivi, Sejšeli, Kolumbija, Tajland, Vijetnam, Peru, Šri Lanka. Naravno, tu su i Evropske destinacije, i sam spisak svih odredišta je poprilično dugačak. Ono što je takođe karakteristično jesu i sami dani obzirom da možete ostati na određenim mestima i do 15 dana. Prema recenzijama, Manga Trip poseduje sjajne vodiče, veoma profesionalnu uslugu, i nesvakidašnje animacije. Uz to, imaju sjajne programe i nove programe kojima malo koja agencija može da se pohvali. Ono što smo primetili jeste da sve više i više mladih ljudi koristi njihove usluge. Tako da, ukoliko tražite agenciju specijalizovanu za daleka i duga putovanja, fantastične programe, i još bolje vodiče, razmislite o Manga Trip-u.

TEOS

TEOS turistička agencija

TEOS turistička agencija je novija, odnosno osnovana je 2019 godine, dakle pre skoro 5 godina. Iako ima kraći “staž”, ova turistička agencija se vrlo brzo dokazala kao jedno od najboljih turističkih agencija u Beogradu. Sa praktično savršenim ocenama, TEOS travel je tu i za izlete i putovanja po regionu, kao i za letovanja. Kada je reč o “domaćim” destinacijama, TEOS travel se ponosi aranžmanima vezanim za sve zemlje u regionu kao i šire. Bilo da želite da posetite manastire i znamenitosti u Srbiji po smešno jeftinim cenama, ili da letujete u Španiji, Francuskoj, Bugarskoj, Grčkoj ili Crnoj Gori, TEOS travel je tu za sve Vaše potrebe. Takođe, u većini slučajeva možete birati da li želite da putujete autobusom ili avionom, odnosno nude opciju za svaki džep i preference. Zaposleni u TEOS travelu su uvek sjajno raspoloženi i tu da odgovore na sve moguće nedoumice i korekcije, kako cene, tako i puta. Bez ikakve dileme, bićete i više nego zadovoljni ako se odlučite da letujete sa TEOSom.

Nadamo se da su neke od ovih agencija po Vašem ukusu i da ćete naći željenu destinaciju i odgovarajuću agenciju preko koje ćete na istu otići. Planirajte vaša putovanja pametno, a agencije birajte još pametnije.