5 najboljih fotokopirnica u Beogradu

preporuka

5 Najboljih Fotokopirnica u Beogradu

Iako nije česta tema kada je reč o sajtovima koji se bave preporukama, naći dobru fotokopirnicu zbog mora istih može biti izazovno. Naravno, ukoliko štampate ličnu kartu ili završavate neki minoran zadatak, sam kvalitet štampe Vam neće biti prioritet.

Međutim, kada je reč o štampanju bitnih dokumenata, skripti, avionskih karti, ugovora, bitno je pozabaviti se ovom temom.

Iako postoji bezbroj fotokopirnica u gradu, u trenutku kada Vam hitno zatreba usluga štampanja, mnogi će se okrenuti Googlu. U moru fotokopirnica i štamparija, neizbežno je da većina njih posluje sa tonerom, i kopir aparatima upitnog kvaliteta.

Zato je uvek bolje izabrati “proverenu” fotokopirnicu posebno ako žurite i potražujete kvalitetnu, brzu i pristupačnu fotokopirnicu.

fotokopiranje

Dakle, da biste uštedeli vremena i izbegli plaćanje nekoliko ištampanih listova i po više stotina dinara, preporučujemo da pročitate naš tekst o 5 Najboljih Fotokopirnica u Beogradu.

Antika

Antika fotokopirnica

Moj favorit je ovoga puta Antika iz više razloga. Osnovana je 1998. Godine kao fotokopirnica koja nudi usluge štampanja i fotokopiranja. Predstavlja jedan od vodećih brendova u ovoj branši  Moram napomenuti  sam kvalitet štampe i više nego pristupačne cene. Iako su počeli sa par malih lokala, Antika se raširila na čak 11 lokacija koje uključuju razne delove grada. Neke od lokacija ne kojima možete naći Antiku su Novi Beograd, Studentski grad, Ekonomski Fakultet, Pravni Fakultet, Karaburma, Voždovac, Bežanijska Kosa, Vojvode Stepe, itd.

Kada je reč o samim uslugama, Antika nudi usluge štampe, fotokopiranja, izrada tvrdog poveza, mekog poveza, velikih formata, i možete kupiti i repromaterijal.

Štampa uključuje flajere, vizit karte, plakate, fascikle, pa čak i kataloge i brošure.

Što se tiče fotokopiranja kao osnovne delatnosti, standardi su visoki pogotovo kada je reč o diplomskim i maturskim radovima kao i izveštajima, ili ličnim dokumentima.

Meki povez predstavlja klasični meki povez dok je razvoj Antikinih lepkova na bazi PVC masa što omogućuje dostupnost i za manje tiraže. Pored toga što izgleda lepo, meko koričenje je jedno od jeftinij rešenja. Povezivanje je omogućeno do 300 strana. Naravno, kartonske korice se štampaju i crno-belo i u boji dok možete birati i izgled plastifikacije.

A ono što Antiku ističe u moru sličnih pružalaca usluga jeste digitalna štampa velikih formata odnosno zastava, nalepnica, cirada, slika, plakata, banera, bilborda, itd.

Na kraju ćemo spomenuti i mogućnost kupovine repromaterijala koje možete kupiti u njihovom maloprodajnom objektu na Novom Beogradu. Pored visoko kvalitetnih ketridža, nude i laserske štampače poznatih marki kao što su Samsung, HP, Canon, i Lexmark.

Copy Studio Beograd

Copy Studio Beograd

Još jedan odličan izbor kada je reč o fotokopirnica predstavlja Copy Studio Beograd. Iako imaju samo jednu lokaciju i to u Kumanovskoj 2 na Vračaru, ova kopirnica nudi apsolutno sve usluge koje mogu da Vam padnu na pamet. Na šta mislim? Pored klasičnih usluga fotokopiranja i  štampanja na papiru, bilo u boji ili crno belo, možete se odlučiti i za štampanje flajera, pozivnica, šolja, plotovanja, izrada fototapeta, štampanje na canvasu, latex štampu, magnete. Njihov moto je: “ Vi zamislite, mi štampamo”. Jedinstveni su i po tome što nude usluge dostave na teritoriji Beograda po ceni od 350 dinara. Takođe, možete ostvariti razne popuste bilo da je u pitanju latex štampa, kolorštampa, ili porudžbina sa dužim rokom isporuke.

Ukoliko ste locirani u blizini njihove fotokopirnice, toplo preporučujemo da ih posetite. A i ako niste, a hitno Vam treba kvalitetna, brza i jeftina štampa, kontaktirajte Copy Studio Beograd.

Print Stop

Print Stop

A sada se selimo u Vojvode Stepe, odnosno u Fotokopirnicu Print Stop. Ova fotokopirnica osnovana je 2015. Godine u Beogradu odnosno njihova trenutna lokacija je Vojvode Stepe 71.

Kada je reč o kvalitetu štampe, tehnički su opremljeni najsavremenijom opremom dok je kvalitet pružanja usluga na najvišem nivou. Sigurno ste iskusili ili bar čuli za fotokopirnice koji otaljavaju štampanje i fotokopiranje, pogotovo kada je reč o brzini usluge. Print Stop je poznat po ljubaznim, brzim i pristupačnim radnicima koje se maksimalno trude da Vam bude prijatno u samoj fotokopirnici. Što se tiče usluga koje nude, napomenuću štampanje, kopiranje, velike formate, crno-belo štampanje, plastifikaciju, pripremu, plotovanje, i reklamni materijal.

Fotokopirnice Student

Kada je reč o najboljim studentskim fotokopirnicama, lider je definitivno Fotkopirnica Student, ili drugim rečima Fotokopirnice Student. Ova fotokopirnica je počela sa radom 2014. godine, a dostupno Vam je više lokacija koje uključuju Molerovu, Bulevar, Dečansku, Zemun, i Vojvode Stepe.

Sada ćemo reći nešto više o svakoj lokaciji ponaosob.

Kada je reč o Fotokopirnici Student u Molerovoj, ova fotokopirnica nalazi se u visokom prizemlju, i lokacijski je povezana za njihovom fotokopirnicom u Patrijarha Gavrila 1.

Što se tiče Fotokopirnice Student na Bulevaru, ovaj lokal se nalazi prekoputa Tehničkih fakulteta. Odlicno je opremljena, i radnici su više nego prijatni. Uz to, i cene su jako jeftine što je čini pogodnom za studente. A kada je reč o centru grada, preporučujemo Fotokopirnicu Student u Dečanskoj. Locirana u samom centru grada, ova fotokopirnica beleži ogroman promet, pogotovo zato što su u blizini razne advokatske kuće, firme, i naravno, studenti.

Fotokopirnica Student u Zemunu je zapravo njihova najstarija “radnja” i nalazi se u Cara Dušana 157, odnosno u vrlo prometnom delu ovog zasebnog grada pored Beograda (tako bar Zemunci kažu). A što se tiče usluga koje nude, Student pruža Digitalno kopiranje, štampanje i malih i velikih formata, digitalnu štampu, koričenje, plastifikaciju, odnosno sve ono što bi moglo da zatreba jednom studentu.

Copy Centar

Copy Centar

Poslednja na našoj listi, ali ništa manje vredna, je Fotokopirnica Copy Centar, koja ima više nego 25 godina iskustva u svom poslu. Osnovana 1990-te godine, ova kopirnica je idealna ukoliko planirate štampanje velikih količina. Vodi se tradicionalnim načinom rada dok je njihov sajt prilično minimalistički. Copy Centar se bavi:

  • pretvaranjem fajlova iz digitalne u papirnu formu,
  • umnožavanjem papirnih dokumenata,
  • izradom vizit kartica, brošura, cenovnika, flajera,
  • štampom, umnožavanjem, i savijanjem Vaše projektne dokumentacije,
  • štampom postera, plakata, foto šolja, majica, slagalica, itd.

Copy Centar posluje na sledećim lokacijama: TC Sremska, Metropol, Belvil, i Sedište.

U svakom slučaju, preporučujemo svaku od navedenih fotokopirnica bilo da ste preduzetnik, student, turista, ili Vam treba minorna usluga očitavanja lične karte ili štampanja par papira.