Najbolji bazeni u Beogradu

preporuka

najbolji bazeni u Beogradu

Beograd tokom letnjih meseci nudi raznovrsne mogućnosti za osveženje i rashlađivanje u vodi. Od luksuznih hotelskih bazena do javnih otvorenih i zatvorenih bazena, grad nudi raznolike opcije za sve koji žele da se rashlade i provedu kvalitetno vreme. U ovom blogu istražićemo neke od najboljih bazena u Beogradu, sagledavajući ih kroz iskustva posetilaca kako bismo vam pružili uvid u njihove karakteristike i prednosti. Bez obzira da li ste ljubitelj aktivnog plivanja, sunčanja pored bazena ili opuštanja uz osvežavajuće piće, Beogradski bazeni imaju šta da ponude za svakoga.

bazeni Beograd

Sportsko-rekreativno-poslovni centar „25. maj – Milan Gale Muškatirović“

Sportsko-rekreativno-poslovni centar „25. maj – Milan Gale Muškatirović“ je prostrani kompleks koji pruža izvanredno iskustvo za sve posetioce. Ovaj bazen je definitivno jedan od najboljih u Beogradu, sa svojom prostranom površinom i prelepim zalascima sunca. Iako vas može zadesiti poprilična gužva vikendom, cenovno je veoma pristupačan, posebno za ležaljke i suncobrane. Voda je uvek čista, a toaleti su redovno održavani, naročito u jutarnjim časovima. Uz mogućnost kupovine kafe i drugih pića, kao i hrane poput palačinki i salata, ovaj bazen pruža sve što je potrebno za udoban boravak. Sa velikim bazenom za odrasle i dva za decu, ovo je sjajno mesto za provođenje letnjih dana u Beogradu, po veoma povoljnim cenama.

Olimp

Bazen Olimp je sjajno mesto za rekreaciju i opuštanje u Beogradu. Nedavno renoviran, pruža izvanredno iskustvo plivanja i letnjeg uživanja. Sa radnim vremenom od 6 ujutru, nudi mogućnost uživanja u jutarnjem plivanju. Osim toga, u blizini se nalazi Teniska akademija Tipsarević, kao i prelep park sa igralištima i stazama za razne aktivnosti. Olimp poseduje četiri bazena – jedan veliki, dva manja i jedan za najmlađe, što ga čini idealnim mestom za celu porodicu. Jutarnji termini od 6 do 9:30 su posebno pogodni jer tada bazen nije pretrpan, voda je kristalno čista, a sunce nije prejako. Uz mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana, posetioci mogu uživati u pravom letnjem relaksiranju. Sve u svemu, Bazen Olimp je vredan posete i pruža odlično iskustvo za sve posetioce, bilo da su ljubitelji plivanja, rekreacije ili jednostavno u potrazi za opuštajućim vremenom na otvorenom.

SC „Novi Beograd“ SRC „11. April“

Sportski centar „Novi Beograd“ u sklopu SRC „11. April“ je predivno mesto za plivanje i rekreaciju u Beogradu. Sa tri bazena u okviru kompleksa, pruža raznovrsne mogućnosti za zabavu i aktivnosti na vodi. Bazen je okružen zelenilom, što ga čini pogodnim za celodnevni boravak, a u okviru kompleksa postoje i objekti brze hrane gde posetioci mogu kupiti ukusne obroke po pristupačnim cenama.

Pored plivanja, centar nudi i druge sportske aktivnosti poput tenisa, stonog tenisa, vaterpola, odbojke i gimnastike. Parking je dostupan po pristupačnoj ceni, a tu su i besplatne opcije malo dalje od centra. Voda u bazenu je čista, temperatura prijatna, a svlačionice su čiste i uredne. Sve u svemu, Sportski centar „Novi Beograd“ SRC „11. April“ pruža sjajno iskustvo plivanja i rekreacije, te ga svakako preporučujemo svima koji traže zabavan i aktivan dan na vodi.

Bazeni Košutnjak

Bazeni Košutnjak su zaista divno mesto za letnje jutarnje aktivnosti pre nego što se stvori malo veća gužva. Voda je prijatno hladna, ne previše, savršena za vežbanje, a lokacija je prelepa sa mnogo hladovine gde možete sedeti i opuštati se ako želite da izbegnete sunce. Zaista neverovatno mesto i prava oaza u vrelim letnjim danima, nateraće vas da ovde provedete ceo dan. Dodatni bonus je veoma veliki bazen za bebe i malu decu.

Osoblje je izuzetno ljubazno i spremno da pomogne. Bazen je čist, voda je dovoljno topla, a temperatura unutrašnjosti bazena je savršena. Okružen prirodom, bazen nudi solidnu ponudu hrane i pića, a tu je i poseban bazen za decu. Blizina aerodroma omogućava vam da često posmatrate sletanje aviona. Sve u svemu, sjajno mesto za opuštanje tokom leta!

Mirko Sandić Sports Center

Mirko Sandić Sports Center je uvek atraktivno mesto za obuku i slobodno plivanje. Posebno je primamljiv jer ima odlične instruktore i poseban mali bazen prilagođen za obuku nepplivača. Ovde se nalazi sve što vam je potrebno – mali i veliki bazen sa blago hlorisanom vodom i pristupačnom cenom ulaznice. Na prvom spratu se nalazi velika višenamenska sala, a na drugom spratu dve dvorane za borilačke veštine. Ovo je mesto gde se pod budnim okom stvaraju šampioni, a uživaju rekreativci. Sa renoviranjem, postalo je i ostalo vrhunsko sportsko odredište. Osoblje je profesionalno i stručno.

Flamingo Resort

Flamingo Resort je oduvek bio omiljeno odredište Beograđana. Voda je besprekorno čista, što je posebno preporučljivo za roditelje sa malom decom. Osoblje je izuzetno ljubazno i uvek spremno da pomogne. Lokacija možda jeste malo ruralna, ali to je ono što čini Flamingo pravim izborom za kratak odmor od letnje vreline i gradske gužve. Sam prostor je siguran, a pristup lagan. Usluga je dobra, domaćini su izuzetno predusretljivi. Flamingo Resort je definitivno mesto koje treba posetiti ako volite plivanje i dobru relaksirajuću atmosferu.

Gradski centar za fizičku kulturu

Gradski centar za fizičku kulturu je pravi dragulj za sve one koji teže aktivnom i zdravom načinu života. Ovaj centar nudi izvanredne uslove ne samo za plivanje, već i za različite vrste rekreacija poput fitnesa, joge i drugih sportskih aktivnosti. U njemu se nalazi i jedan od najstarijih bazena u gradu, koji je izuzetno pogodan za sve uzraste, čineći plivanje dostupnim i prijatnim sportom za svakoga.

Prostori za vežbanje su vrlo dobro opremljeni i organizovani, sa savremenim teretanama koje su prostrane i dobro osvetljene, sa prikladnom muzikom i televizijskim ekranima koji pružaju dodatnu zabavu tokom treninga. Osoblje je ljubazno, a profesionalni treneri su uvek na raspolaganju za pomoć ili savet. Dodatne pogodnosti poput saune samo upotpunjuju ponudu ovog centra.

bazeni za decu

ROYAL 4 KIDS

Bazen ROYAL 4 KIDS pruža idealno okruženje za porodičnu zabavu i opuštanje. Ovaj bazen se ističe svojom čistoćom i ugodnom atmosferom, što ga čini savršenim mestom za roditelje i decu. Voda u bazenima je topla i mesto retko biva pretrpano, što omogućava prijatno i opuštajuće iskustvo plivanja.

Sa dva bazena, jednim većim i jednim manjim, ROYAL 4 KIDS nudi odlične uslove kako za decu koja tek uče da plivaju, tako i za one koji su već sigurni u vodi. Dodatni plus su topli tuševi koji doprinose udobnosti nakon plivanja. Osoblje je izuzetno ljubazno i profesionalno, a treneri su kvalifikovani i pristupačni, spremni da pomognu i pruže savete za sigurno plivanje.

ROYAL 4 KIDS je takođe odličan izbor za organizovanje dečijih rođendana, nudeći zabavu i igru u sigurnom i prijatnom okruženju. Uz dobru zabavu za decu, roditelji takođe mogu uživati, zahvaljujući prijateljskoj usluzi i prijatnom ambijentu.

Bazen ALIGATOR

Bazen Aligator predstavlja izuzetno mesto za porodično druženje i obuku plivanja za decu. Sa odličnim uslovima, ovaj bazen je prilagođen potrebama najmlađih, ali i njihovih roditelja. Uz visok stepen čistoće i urednosti, kao i izuzetno ljubazno osoblje, Aligator nudi prijatno okruženje za sve posetioce.

Zahvaljujući profesionalnim trenerima, koji su posebno dobri u radu sa malom decom, mnogi roditelji su izabrali ovaj bazen za mesto gde će njihova deca naučiti važnu veštinu plivanja. Pored toga, Bazen Aligator je popularno mesto za organizovanje dečijih rođendana, gde osoblje pokazuje izvanredne sposobnosti u organizaciji i pružanju zabave za decu. Sve u svemu, Bazen Aligator je više nego preporučljiv za sve one koji traže sigurno, čisto i prijatno mesto za učenje plivanja, kao i za organizovanje nezaboravnih dečijih proslava.

Performa fitnes & škola plivanja i bazen Swimgym

Performa fitnes & škola plivanja i bazen Swimgym predstavljaju izvanredna mesta za sve one koji žele da nauče da plivaju ili da unaprede svoje veštine plivanja. Prostori su prelepo uređeni, a bazeni čisti i savršeno prilagođeni kako za decu, tako i za odrasle. Treneri su maksimalno posvećeni svojim polaznicima, profesionalni su i izuzetno ljubazni, što čini učenje plivanja prijatnim i efikasnim iskustvom.

Instruktori plivanja spremno ukazuju na greške i pomažu u prilagođavanju tehnika plivanja, što je od velike koristi kako za početnike tako i za napredne plivače. Za sve koji traže kvalitetno mesto za učenje ili usavršavanje plivanja, Performa fitnes & škola plivanja i bazen Swimgym su pravi izbor. Uz sjajne trenere i odlične uslove, ovi bazeni zaslužuju sve preporuke za osobe svih uzrasta.

Aqua Termal Club doo Beograd

Aqua Termal Club u Beogradu nudi izvanredne uslove za plivanje i rekreaciju, što ga čini odličnim mestom za porodice. Ovaj klub se posebno ističe svojom čistoćom i kvalitetom treninga plivanja koji se organizuju za decu. Posetioci mogu uživati u lepo uređenom prostoru i prijatnom baru koji gleda na bazen, što omogućava roditeljima da se opuste dok su deca zauzeta plivanjem.

Treneri su profesionalni i posvećeni, a bar usluga je na visokom nivou. Preporučujemo Aqua Termal Club kao mesto gde će vaša deca sa oduševljenjem učiti da plivaju, osoblje i treneri su izuzetno profesionalni i posvećeni, pružajući potpuni doživljaj koji ovaj klub čini vrednim vaše pažnje.

Bazeni Level Pro

Bazeni Level Pro predstavljaju pravi raj za odmor i rekreaciju. Sa prelepim prostorom koji uključuje bazene za odrasle i decu, ovaj kompleks nudi idealno mesto za opuštanje i beg iz gradske vreve. Cene ulaza, kao i hrane i pića, su veoma razumne, što ovaj bazen čini pristupačnim za sve posetioce.

Objekat je opremljen izvrsnim sadržajima, a osoblje je izuzetno prijatno i profesionalno. Atmosfera je opuštena, a čistoća i urednost su na visokom nivou, što sve posetioce navodi na to da žele ponovo da dođu. Veliki parking prostor olakšava pristup svima koji dolaze svojim vozilima, što je dodatan plus za sve posetioce koji dolaze iz grada.

Bilo da želite da uživate u plivanju, sunčanju ili jednostavno da se osvežite u letnjim danima, Level Pro nudi sve što vam je potrebno za savršen dan. Preporučujemo da posetite i doživite sve što ovaj bazen ima da ponudi.

sportski bazeni u Beogradu

Jasno vam je da grad nudi izvanredne opcije za svakoga, od porodičnih poseta i ozbiljnih plivačkih treninga do mesta za opuštanje i rekreaciju. Od modernih kompleksa sa višestrukim bazenima i dodatnim sadržajima do manjih, intimnih mesta idealnih za relaksaciju i beg od svakodnevnog stresa, svaki bazen ima svoju jedinstvenu ponudu.

Važno je napomenuti da svaki od ovih bazena ulaže velike napore da održi visok standard usluga, čistoće i sigurnosti, što je ključno za njihovu popularnost među posetiocima. Ljubazno osoblje, čiste i uredne prostorije, te pristupačne cene samo su neki od faktora koji doprinose njihovoj privlačnosti.

Na kraju, bilo da ste turista u potrazi za osveženjem tokom vrućih letnjih dana ili lokalac koji želi redovno da uživa u plivačkim aktivnostima, nadamo se da će vam ova lista bar malo olakšati izbor i da ćete naće sve potrebne informacije.